Cristian Gentea va câștiga alegerile la Pitești

sept. 1, 2020

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitesti, a preluat conducerea în cursa electorală și se află în plină ascensiune. Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea s-a detașat clar față de ceilalți candidați la Primăria Pitești având de departe cea mai bună prestație. Dovedind o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și oferind soluții concrete pentru toate situațiile prezentate, Cristian Gentea a demonstrat o dată în plus că este cea mai bună variantă pentru funcția de primar al Piteștiului. Puteți urmări confruntarea pe canalul de youtube al Universității Pitești AICI

Cercetător într-unul dintre cele mai elitiste domenii – domeniul nuclear, Cristian Gentea este un om care nu a trădat niciodată și care și-a făcut școala atunci când trebuia. Gentea a luat doar premiul I din clasa I până în clasa a XII-a, a terminat Facultatea de Fizică și a luat licența cu 10, drept pentru care a primit repartiție guvernamentală la Mioveni direct în cercetare, unde lucrează de 30 de ani parcurgând toate etapele profesionale până la funcția de acum, cea de Director General RATEN (singura entitate care se ocupă de nuclear în România). Cu Gentea primar, Piteștiul va deveni un oraș curat, aerisit cu utilități și servicii de calitate la prețuri corecte.

Cristian Gentea: Sunt convins că voi câștiga această luptă așa cum am câștigat toate întrecerile și examenele din viața mea. Și nu au fost puține. Sunt un om de cuvânt care nu minte și nu trădează. Sunt un om care și-a construit prin muncă și seriozitate o carieră fără a arde etapele. Am alături de mine o echipă puternică, de oameni foarte bine pregătiți pe care o voi conduce spre victorie, așa cum am făcut cu toate echipele pe care le-am condus.

Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.