Cristina Stocheci: România este în derivă iar sărăcia se răspândește ca o molimă

iul. 30, 2021

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș consideră că guvernarea PNL-USR-UDMR a avut ca efect, prin măsurile luate, o creștere dramatică a prețurilor și a facturilor, ceea ce înseamnă și o scădere de cumpărare a românilor care se confruntă și așa cum grave probleme de ordin financiar după epidemia de Covid.
„Realitatea dură arată că guvernarea de dreapta a greșit fundamental atunci când anticipa că liberalizarea va duce la o scădere a facturilor la energie.
În loc să scadă, facturile pur și simplu au explodat.
Conform datelor INS publicate recent, în următoarele trei luni vor fi scumpiri dramatice:
📌 prețurile produselor industriale +21%
📌 prețurile lucrărilor de construcții +38% 📌 prețurile produselor din comerțul cu amănuntul +27%
📌 prețurile serviciilor +12%Este inacceptabil ca majorarea artificială a tarifelor la energie să fie tolerată sau chiar încurajată pentru a determina o creștere a veniturilor la buget, pe seama creșterii în lanț a prețurilor, în detrimentul cetățenilor.
‼️ În acest timp, inflația depășește cele mai pesimiste prognoze. Să nu mai vorbim că vaccinarea e compromisă total, abandonul școlar a atins proporții de masă, economia gâfâie fără niciun sprijin, subminată de nepăsare ori decizii guvernamentale haotice, gunoaiele, mizeria au năpădit marile orașe.
‼️ România este în derivă, iar sărăcia se răspândește ca o molimă”, a concluzionat senatorul PSD de Argeș.

Comments

Comments are closed.