CS Dacia Mioveni, calificată în prima ligă la Handbal

aug. 31, 2020

Echipa de handbal feminin a clublui sportic CS Mioveni s-a calificat în prima ligă! Este o premieră pentru echipa din Mioveni, care a reușit astfel pentru prima dată de la înființare să facă pasul în competiția cea mai importantă la nivel național. Oficialii și primarul Ion Georgescu speră ca echipa să facă o figură frumoasă și, pe viitor să se poată lupta și pentru participări în cupe europene.
„Este oficial – CS DACIA MIOVENI este în prima ligă la Handbal!Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 este calificată în Liga Florilor!Ne bucurăm să oferim această premieră sportului argeșean și, în special, sportului din Mioveni.

Această mult dorită promovare a venit în urma unui efort susținut, care durează de aproape 8 ani. În acești ani, pe drumul către Liga Florilor, alături de suporterii frumoasei noastre echipe, ne-am bucurat de handbal și de victorii muncite. Am suferit la înfrângeri, dar am continuat să credem că putem câștiga un loc pe prima scenă a handbalului feminin românesc.

Această mare performanță a clubului nostru nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Consiliului Local Mioveni și al celor care au susținut financiar drumul nostru spre performanță sportivă.

Mulțumim tuturor antrenorilor și sportivelor care au contribuit de-a lungul timpului la acest parcurs de excepție al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Avem o echipă întărită cu jucătoare de mare valoare, cu doi antrenori în care avem mare încredere, Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe, de aceea obiectivul nostru este să jucăm un handbal frumos și să rămânem în liga națională. Ne revedem în Liga Florilor! Hai, Dacia Mioveni!”, a anunțat primarul Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.