CS Mioveni bate Craiova lui Mititelu!

aug. 24, 2021

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă.
În minutul 11, Kovacic l-a faultat în careu pe Bogdan Rusu, iar arbitrul acordat lovitură de la unsprezece metri. Buziuc a transformat penalty-ul. Scorul putea deveni 2-0, în minutul 23, atunci când Ionuț Balaur a trimis cu capul spre poarta lui Mogoșanu. Balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă.

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Comments

Comments are closed.