Cu sprijinul conducerii CJ Argeș și Primăriei Pitești, sute de argeșeni au avut o masă de Paște tradițională

apr. 9, 2022

Consiliul Judetean #Argeș, împreună cu Primaria Municipiului #Pitești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu sprijinul Asociației Sf. Spiridon și Irina au oferit posibilitatea mai multor argeșeni să celebreze #Paștele cu o masă tradițională îmbelșugată.
Prin această acțiune comună se continuă seria de gesturi menite să aducă în casele și în inimile persoanelor cu probleme financiare, dar și în rândul vârstnicilor singuri bucuria sărbătorilor tradiționale, așa cum s-a întâmplat și de Crăciun.
De data aceasta, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și al primarului Piteștiului, Cristian Gentea, 200 de meniuri au fost oferite astăzi, de Sfintele Paști, la Restaurantul Forever.
Alte 100 de pachete au fost împărțite persoanelor nedeplasabile din județ de către voluntarii Asociației.
„Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, cea mai mare sărbătoare creștină, este nu doar despre sacrificiu, ci și despre a fi mai bun cu aproapele tău. Tocmai de aceea, vreau să mulțumesc colegilor de la D.G.A.S.P.C. Argeș și ONG-urilor care sunt tot mai prezente în viața comunității pentru că au păstrat acest gen de acțiuni și pentru toată implicarea de care au dat dovadă. Le mulțumesc primarului Cristian Gentea și colegilor săi din Primărie pentru că susțin aceste acțiuni. Cred că este salutară și inițiativa D.G.A.S.P.C. Argeș de a implica organizațiile civice în astfel de acțiuni și parteneriate, la fel cum este de apreciat și faptul că acești voluntari au răspuns pozitiv, se implică foarte activ și reușesc să completeze foarte bine activitățile Direcției, pe mai multe paliere”, a subliniat președintele C.J. Argeș Ion Mînzînă.
„Vreau să mulțumesc Consiliului Județean și președintelui Ion Mînzînă pentru că ne sprijină în toate inițiativele noastre și să apreciez faptul că primarul Cristian Gentea ne-a rămas alături în aceste acțiuni. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare tuturor pentru că, prin acest efort comun, prin implicarea dosebită a voluntarilor de la Asociația Sf. Spiridon și Irina, încă trei sute de argeșeni s-au putut bucura de această sărbătoare, fără să mai fie stresați sau necăjiți că nu pot avea o masă îmbelșugată. Noi, românii, suntem învățați din generație în generație că trebuie să cinstim sacrificiul Fiului Domnului pentru noi, oamenii, dar și să celebrăm, alături de cei dragi, Sfintele Sărbători”, a menționat și Tatiana Eftime, directorul D.G.A.S.P.C. Argeș.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online