Deputații PSD au votat pentru redeschiderea piețelor! Ciolacu, instantaneu din Argeș: Orban, poți trăi cu imaginea asta?

nov. 10, 2020

Deputații PSD au decis azi că pieţele în spaţii închise, pieţele mixte şi volante, târgurile, bâlciurile, dar şi talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de indignat de reglementările prin care premierul a vrut să pună lacătul pe piețele închise. El a transmis un mesaj ilustrat cu o imagine surprinsă în piața din Câmpulung. Liderul PSD a semnat, împreună cu senatorul social-democrat Daniel Zamfir, un amendament la ordonanţa 78/2019, prin care nu va fi permisă închiderea pieţelor.

De altfel, Marcel Ciolacu a avut, astăzi, pe Facebook, o reacție dură la adresa PNL:
„Orban, înţelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea pieţelor?! Tu poţi să trăieşti cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abţinut la vot?! Asta aţi făcut, criminalilor! V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante!”.
Proiectul de lege a fost adoptat cu 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 de abţineri.
Pe această iniţiativă legislativă, Camera Deputaţilor este for decizional, iar actul normativ va merge la Cotroceni pentru promulgare.

Realizat de Goldenfish Production la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online