Deputatul PSD Nicolae Georgescu îi cere demisia prefectului Soare: A acționat de la început ca un agent electoral al PNL

iul. 20, 2020

Deputatul PSD Nicolae Georgescu i-a cerut demisia prefectului Emanuel Soare pentru modul cum a gestionat efectele pandemiei COVID -19 și pentru că a fost validat candidat al PNL la președinția CJ Argeș.

“Atât la nivel central, cât și județean, mesajele au fost haotice. Așa că populația nici nu mai știe pe cine să asculte. Cât despre domnul Soare, acesta a acționat de la început ca un agent electoral al PNL . Interesele lui au fost strict electorale! Când a fost corect: când a venit și ne-a cerut să nu politizăm aceasta criză sau când a fost declarat candidat al PNL pentru Consiliul Județean? Demisia este necesară, pentru că dumnealui nu mai poate asigura echilibrul institutuțiilor județului, județ pe care l-a dus în topul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Emanuel Soare este un om care a intrat pe ușa din dos în rândul înalților funcționari publici și a sosit vremea să plece!”, a declarat Nicolae Georgescu.

Comments

Comments are closed.