Doctorul Ciocănea, decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Imagini uluitoare cu medicul, chiar în secția ATI

nov. 27, 2021

În semn de apreciere pentru devotamentul, curajul, profesionalismul și solidaritatea manifestate în toată perioada pandemiei de COVID19, medicul Adrian Ion Ciocănea va fi decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.Dr. Ciocănea a coordonat activitatea Secției Boli Infecțioase și secția ATI COVID a Spitalului COVID de la Mioveni în cele mai grele perioade. În prezent, medicul argeșean se află tot în cadrul spitalului Mioveni, alături de medicii și asistentele care salvează zilnic viețile pacienților infectați cu virusul COVID19.Distincția va fi acordată pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.


Îl puteți vedea pe doctorul Adrian Ciocăcnea la muncă, dar și vorbind despre lupta împotriva COVID pentru a salva viețile oamenilor acolo, pe ultima redută, în cadrul unui reportaj din secția ATI Mioveni a spitalului Mioveni realizat în exclusivitate de Pro Media TV.

Comments

Comments are closed.