Doctorul Remus Mihalcea: Ministrul Sănătății gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19!

aug. 4, 2022

Medicul Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, susține că Ministrul Sănătății gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19. El a subliniat că, spre deosebire de miniștrii precedenți, Rafila ia măsurile care se impun etapizat, astfel încât fenomenul să fie ținut sub control.

„Ministrul Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, a subliniat din nou că pentru a înțelege corect fenomenul și pentru a lua măsurile necesare nu trebuie să ne uităm la numărul de infecții în noul val al pandemiei, ci la numărul de spitalizări. De asemenea, ministrul a pus accentul pe prevenire și #tratament timpuriu, astfel încât să se evite creșterea numărului de spitalizări.

Trebuie subliniat că:

1. S-au redeschis centrele de evaluare pe care ministrul Rafila le-a înființat la intrarea la guvernare și care au fost foarte utile în valul 5. În aceste centre, orice persoană va fi testată, va fi evaluată, iar cazurile ușoare vor fi tratate la domiciliu;

2. Antiviralele specifice sunt disponibile în #farmacii de unde pot fi achiziționate de populație;

3. Noua formulă a vaccinurilor #COVID va putea fi livrată de producători către România din luna septembrie;

4. Nu se impun restricții atâta timp cât nu e o presiune pe sistemul spitalicesc. Anul școlar va începe în condiții normale”, a menționat Remus Mihalcea, fost manager al Spitalului Colentina din Capitală.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online