Două premiere la Cinematograful București

sept. 2, 2021

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Anii noștri de glorie”, cu Pierfrancesco Favino, Micaela Ramazzotti, Kim Rossi Stuart, Claudio Santamaria și Nicoletta Romanoff în rolurile principale, în regia lui Gabriele Muccino.


Italia, 1980. Trei adolescenţi idealişti, Paolo, Giulio şi Riccardo, sunt nedespărţiţi şi împart totul frăţeşte. Între ei îşi face loc Gemma, iubita lui Paolo, care devine o constantă a vieţii lor. Dar timpul trece, iar viaţa îi desparte pe măsură ce fiecare îşi urmează propriul drum. De-a lungul anilor, cei patru prieteni se vor regăsi şi se vor pierde în repetate rânduri, fiecare confruntându-se cu propriile speranţe, deziluzii, succese şi eşecuri şi mai ales cu trecerea timpului.
Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru student și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 5 septembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Și atunci, ce e libertatea?”.
Regia îi aparține lui Andrei Zinca, în rolurile principale fiind Dorina Lazăr, Magda Catone, Nicodim Ungureanu, Olimpia Melinte și Cuzin Toma.
În timpul unei nunți, un profesor de istorie din Herculane este luat cu forța de comuniști, alături de soția lui și de alți șapte oameni. Grupul e deportat în Câmpia Bărăganului, unde trebuie să supraviețuiască într-o zonă pustie și aridă în condiții infernale.
Filmul este unul extrem de premiat până acum: Premiul Publicului pentru film străin la Festivalul Internațional de la Sedona (Arizona, SUA, 2021); respectivPremiului Publicului la Festivalul Filmului Sud-Est European de la Los Angeles (2021).
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.