Elevii din Mioveni care învață la Pitești, transport gratuit cu Publitrans, deși PNL s-a opus acestui beneficiu

sept. 20, 2020

Roadele colaborării dintre Ion Georgescu, Ion Mînzînă și Cristian Gentea au început să prindă contur. O primă veste excelentă este aceea că elevii din Mioveni care învață în școlile și liceele din Pitești au transport urban gratuit pe autobuzele Publitrans!
Consiliul Local Mioveni a adoptat Hotărârea 142/17.09.2020, prin care se aprobă Convenția de colaborare între SC PUBLITRANS 2000 S.A. și Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni, privind asigurarea transportului urban gratuit cu mijloace de transport în comun cu autobuze aparținând SC Publitrans 2000 S.A, pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat /autorizat, domiciliați pe raza teritorială a orașului Mioveni și care sunt școlarizați la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Pitești.
Finanțarea cheltuielilor pentru asigurarea costului abonamentului lunar ce urmează a fi suportat de către administrația orașului Mioveni se va efectua de la bugetul local al orașului Mioveni.
În baza acestei Convenții de colaborare, S.C. Publitrans 2000 S.A. va elibera tuturor elevilor din Mioveni din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat abonamente lunare gratuite, pe toate liniile. Abonamentele gratuite se eliberează de la punctul de distribuţie situat în municipiul Piteşti, B-dul Nicolae Bălcescu, Bl. S5, Sc. F, parter, peste stradă de Lisa Dräxlmaier. Programul de funcţionare este de Luni-Vineri între orele 09.00 – 17.00.
Abonamentele se eliberează pe baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original.
IMPORTANT!
Trebuie menționat faptul că cei 3 membrii PNL din cadrul Consiliului Local Mioveni nu au aprobat această Convenție, refuzând elevilor acest beneficiu!

Comments

Comments are closed.