Exclusiv! Primarul de la Corbeni candidează pentru un nou mandat, dar din partea PER

aug. 4, 2020

Încep să se confirme informațiile furnizate ieri în legătură cu expansiunea organizației Argeș a Partidului Ecologist Român, condusă de Eduard Florea.

Primarul în functie de la Corbeni, Mateescu Virgil, trece la PER și va candida pentru un nou mandat din partea organizației.

Virgil Remo Mateescu a părăsit PSD și va candida din partea PER pentru al treilea mandat de primar la Corbeni.

Până acum, viceprimarul orașului Costești, Sandu Florin, a trecut la ecologiști împreună cu o mare parte din organizația locală PNL, care îl și susține în această cursă.
O altă lovitură uriașă este candidatura cunoscutului Predica Ion Semaca la Primăria Mioveni. Poate că nu îl va învinge pe Ion Georgescu și PSD, însă este cu siguranță numele cel mai greu și cel mai cunoscut dintre posibilii contracandidați.
Tot la Partidul Ecologist a ajuns și organizația PNL Brăduleț, împreună cu Daniel Ancuța, cel care va candidat la Primărie. Deja anunțați de conducerea județeană drept candidați ai PER sunt fostul viceprimar de la Ștefănești, Ion Mihalcea, și Alexandru Lucian Mihai la Moșoaia, care urmat de o mare parte din organizația PNL.

Iar lista de achiziții-surpriză se pare că nu se va opri aici.

Comments

Comments are closed.