Exclusiv! Primul interviu după excludere! Dorin Mărășoiu: S-a ajuns la peremizarea PSD Argeș! Dacă au început curățenia cu mine, cu ceilalți ce fac? PSD Argeș nu mai poate fi reformat!

feb. 18, 2020

A împlinit 20 de ani de când este membru PSD. A ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Dorin Mărășoiu, președintele ATOP și consilier județean, a fost exclus din PSD Argeș săptămâna trecută.
Despre ce ce se întâmplă acum în PSD Argeș, despre acuzele privind racolările de primari din PSD pentru Pro România, dacă va ataca sau nu excluderea sa din organizație, dar și ce va face de acum încolo în politică, în Dorin Mărășoiu a vorbit în exclusivitate pentru Pro Media TV, pentru producția Q&A cu Mircea Sărărescu!
Dorin Mărășoiu a lansat atacuri violente, acuzând că PSD nu se poate reforma dacă nu alege să încerce să schimbe percepția publică instalată în ultimii ani. El susține că modul în care a fost dat afară și faptul că noua conducere a PSD nu a acceptat în echipa de conducere pe nimeni din cei care au susținut concurența lui Mânzână reprezintă o peremizare a PSD Argeș!

Comments

Comments are closed.