Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi ȋţi plătim factura! Vezi aici regulamentul!

iul. 20, 2021

Putem renunța la factura tipărită în favoarea facturii electronice, pentru confort și mediul înconjurător. Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru Apă Canal 2000 SA. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia putem dovedi împreună că ne pasă de mediul înconjurător, că avem grijă de natură.

Pentru că de multe ori nu găsim facturile în căsuța poștală, ajungem să întârziem cu plata serviciilor. Atunci când lucrezi la program fix, de luni până vineri, numai grija căsuței poștale nu o ai. Iar dacă mai iei în calcul și firmele de curierat care au contract cu furnizorii de servicii, trebuie să te aștepți mereu la neprevăzut.

Astfel, utilizatorii pot să ȋşi creeze un cont online, pe site-ul societăţii, la adresa www.apacanal2000.ro, servicii online.
În perioada 1 iulie – 31 decembrie 2021, Apă Canal 2000 SA desfășoară Campania „Fă-ţi cont online la Apă Canal, iar noi ȋţi plătim factura!‟, prin intermediul căreia ne propunem să convingem cât mai mulți utilizatori să-și creeze un cont de client, pentru a beneficia astfel de nenumărate facilități:
• primirea facturii ȋn mod electronic, automat, prin e-mail;
• vizualizarea facturilor ȋn contul online, fără ȋntȃrzieri, imediat după ce acestea au fost emise;
• situaţia soldului ȋn timp real;
• plata facturilor cu cardul, direct din contul online;
• transmiterea consumului/indexului lunar;
• accesul dintr-un singur cont la datele tuturor locaţiilor;
• acces online de oriunde, oricȃnd.

Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Comunicate de presă‟.
În fiecare lună, pe perioada de derulare a campaniei, vom premia 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul Apă Canal 2000 SA.
Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/următoarele facturi emise de Apă Canal. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile. La concurs pot participa consumatorii casnici care au contract direct cu Apa Canal 2000, cu condiția să își facă în premieră un cont online și să nu aibă restanțe de plată către Apă Canal la data efectuării tragerii la sorți.

Câștigătorii vor fi anunțați în prima zi lucrătoare ulterioare lunii în care s-a derulat campania, respectiv în datele de 2 august, 1 septembrie, 1 octombrie, 1 noiembrie, 2 decembrie 2021 si 3 ianuarie 2022. Tragerea la sorți a câștigătorilor va fi supravegheată de către o comisie din cadrul Apă Canal și va fi făcută publică pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro.

Comments

Comments are closed.