Facebook, WhatsApp, Messenger și Instagram Down!

oct. 4, 2021

Serviciile Facebook, WhatsApp, Messenger și Instagram sunt picate în toată lumea și compania condusă de Mark Zuckerberg nu a avansat nici un termen pentru remedierea problemelor.


Doi membri ai echipei de securitate a Facebook au declarat sub anonimat pentru New York Times că ”e puțin probabil să fie vorba de un atac cibernetic pentru că nu ar putea afecta atât de multe aplicații concomitent”
Facebook a trimis o echipă de tehnicieni la unul dintre centrele sale de date din California pentru a reseta manual serverele, într-o încercare de a rezolva problema, scrie New York Times.
Mike Schroepfer, CTO (directorul de tehnologie) al Facebook a scris într-un mesaj pe Twitter: ”Scuze sincere tuturor celor afectați de căderea Facebook. Avem probleme legate de rețele și echipele lucrează pe cât de rapid posibil pentru a repara și repune în funcțiune serviciile cât mai rapid”.
O sursă din interiorul companiei Facebook a declarat pentru reporterul AP Philip Crowther că „este iad, toate sistemele interne sunt picate. Angajații Facebook comunică prin mesaje SMS și serviciul de email Outlook

Comments

Comments are closed.