Fără mască de protecție la munte și pe plajă

apr. 12, 2021

Fără mască de protecţie pe plajă, de la 1 mai. Este propunerea ministrului de Interne, Lucian Bode. Oficialul a mai spus că această restricție ar putea fi ridicată și pentru oamenii care merg la munte.

Propunerea trebuie să ajungă pe masa Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) pentru că el decide toate măsurile luate în timpul pandemiei de COVID.

Ministrul de Interne a venit cu această propunere în cazul celor care vor să meargă la mare sau la munte în minivacanța de 1 Mai pentru a simți cu adevărat experiența câtorva zilele libere.

Dacă ne referim însă la celebrele petreceri de 1 Mai, acestea nu vor mai avea loc. “Ne dorim ca pas cu pas, în funcţie de evoluţia acestei epidemii, în funcţie de modul în care Guvernul va ridica gradual restricţiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca într-un viitor apropiat aceste petreceri să fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. În acest moment nu avem o reglementare care să permită acest lucru”, a mai spus Bode, citat de Realiteatea.net

Comments

Comments are closed.