FC Argeș, în play-off! Reacții la cald!

mart. 7, 2022

FC Argeș este ultima echipă calificată în play-off-ul din Liga 1, după 2-1 cu FC Botoșani. Moldovenii aveau nevoie de cel puțin un egal pentru a-și asigura prezența în grupa pentru campionat.

Tehnicianul FC Argeș a sărbătorit alături de fotbaliști chiar în timpul interviului, recunoscând că se gândește și la finala Cupei României.
„Am reușit o performanță foarte mare pentru club! Nu vrem să facem act de prezență în play-off, vrem să arătăm că suntem o echipă bună. Ne bucurăm cu toții, ne dorim și finala Cupei României. Am știut să suferim, iar băieții au arătat caracter. Suntem un grup frumos, mâine au liber, apoi dăm drumul la treabă pentru meciul următor”, a spus Andrei Prepeliță.

„Sper să-i încurcăm și mai departe și pe alții. Am urmărit să câștigăm fiecare meci! Ei au fost speriați, au avut presiune mai mare. Important este că băieții de aici vor juca cu echipe bune și pot să prindă și transferuri, după meciurile din play-off”, a spus Iasmin Latovlevici.
FC Botosani: Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Dican, Papa (cpt.) – Jaja, Mihai Roman, Mailat
Antrenor: Marius Croitoru (Mihai Ciobanu pe foaie)

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Dobrosalevici, Latovlevici – D. Meza Colli, Raynov – Ișfan, I. Șerban (cpt.), Cr. Tănase – Ganea
Antrenor: Andrei Prepeliță (Constantin Schumacher pe foaie)

Ion Mînzînă: O victorie ca pe vremuri!

Cunoscut fan al FC Argeș, președintele CJ Argeș Ion Mînzînă a felicitat nu doar echipa, ci și pe Cristian Gentea. „FC Argeș, victorie ca pe vremuri! Felicitări jucătorilor, staff-ului pentru parcursul de până acum și pentru calificarea în play-off și lui Cristian Gentea pentru faptul că a crezut în șansa FC Argeș de a redeveni un nume mare pe prima scenaă fotbalistică din țara noastră!”, a fost reacția lui Ion Mînzînă.
„FC Argeș în Play-off! Forza Viola!
O surpriză frumoasă pentru toți iubitorii de fotbal din județ în această seară! Bravo, băieți!”, a reacționat și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online