FC Argeș: Jean Vlădoiu președinte, Mihaiță Ianovschi antrenor

dec. 30, 2020

Jean Vlădoiu (52 de ani), fostul mare jucător al lui FC Argeș, este noul președinte al clubului din Trivale. Fostul membru al Comisiei Tehnice de la FRF nu vine singur la FC Argeș. Mihăiță Ianovschi (45 de ani), fostul antrenor al celor de la CSM Slatina, va prelua banca tehnică a piteștenilor.

Vlădoiu, unul dintre puținii jucători care se pot lăuda că au trecut pe la cele trei mari forțe bucureștene, Steaua, Dinamo și Rapid, a evoluat timp de cinci ani la FC Argeș, adunând peste 100 de jocuri și reușind 21 de goluri.


Mihăiță Ianovschi, fost secund la naționala U19 a României și la Rapid, va fi al șaselea antrenor al piteștenilor din această stagiune. Ionuț Badea, Ionuț Moșteanu, Adrian Dulcea, Augustin Eduard și Andrei Prepeliță au mai fost la cârma grupării din Trivale.

Fostul internațional român a găsit-o pe FC Argeș pe ultima poziția în Liga 1, după primele 15 runde ale sezonului regulat, cu doar 11 puncte. Jean Vlădoiu are 28 de selecții în echipa națională a României pentru care a marcat de două ori și a făcut parte din lotul „tricolorilor” care a participat la Campionatul Mondial din 1994.

Jean Vlădoiu a debutat la senori la FC Argeș, în 1987. După trei ani petrecuți la echipa din Pitești, s-a transferat la Steaua, unde a jucat în trei perioade (1990-1993, 1995-1996 și 2001-2002). A mai trecut pe la Rapid, Dinamo, Universitatea Craiova și UTA. În străinătate, a îmbrăcat tricoul echipelor FC Koln și Kickers Offenbach.

FC Argeș a fost în discuții și cu Dani Coman, actualul președinte al Astrei, pentru preluarea funcției de conducere în cadrul clubului alb-violet.

Comments

Comments are closed.