Film în premieră la Cinematograful „București”

mart. 23, 2022

Sâmbătă, 26 martie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Cea mai rea fată din lume”.
Regia îi aparține lui Joachim Trier, în rolurile principale fiind Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo, Herbert Nordrum și Hans Olav Brenner.
Filmul urmărește patru ani din viața lui Julie (Renate Reinsve), o tânără care navighează furtuni amoroase, se luptă să-și facă o carieră și încearcă să-și dea seama, cu luciditate, cine e cu adevărat.
Julie se apropie de 30 de ani, iar viața ei e un haos total. Exact când iubitul ei mai în vârstă, Aksel, un popular autor de romane grafice, insistă să oficializeze relația, Julie ajunge neinvitată la o petrecere unde îl întâlnește pe tânărul și carismaticul Eivind…
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Filmul a avut premiera în România, în data de 4 februarie 2022.
Duminică, 27 martie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Eden”, cu Lana Baric, Daan Stuyven, Lorant Bocskor-Sallo și Maja Roberti în rolurile principale, în regia lui Agnes Kocsis.
Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Comments

Comments are closed.