Film în premieră – la Cinematograful „București”

oct. 19, 2021

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „My Salinger Year”, cu Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth și Seána Kerslake în rolurile principale, în regia lui Philippe Falardeau.
La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J.D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descoperepe a ei. Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 24 octombrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „România sălbatică”.
Regia le aparține lui Dan Dinu și CosminDumitrache, în rolul principal fiind Adrian Titieni.
La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află unul dintre locurile cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Mărturie stau imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicate naturii din țara noastră. Filmul te va purta timp de 2 ore în cele mai sălbatice zone din România, printre cele mai interesante animale, pentru a descoperi cele mai frumoase povești.
Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.