Film în premieră la început de an

ian. 5, 2022

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Succes de public”, cu Kad Merad, David Ayala, Sofian Khammes, Pierre Lottin și Lamine Cissokho în rolurile principale, în regia lui Emmanuel Courcol.

         Etienne, un actor adesea șomer, dar cu o personalitate carismatică, înființează un atelier de teatru în pușcărie, unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă „Așteptându-l pe Godot”. Repetițiile merg bine, umorul natural al trupei cucerește publicul și totul pare a fi un mare succes. Până în ziua în care urmează să dea lovitura la marea premieră de la Paris.
Inspirat din fapte reale.   

         Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

         Duminică, 9 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Casa cu păpuși”.

         Regia îi aparține lui Tudor Platon, în rolurile principale fiind Ana-Maria Bondar, Aura Chindea, Ileana Crăciun, Viorica Crăciun, Elena Laslu și Tudor Platon.

         Casa cu Păpuși este o incursiune într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani. Departe de bărbați și de lumea dezlănțuită, Cica, Nana și prietenele lor se izolează voluntar într-o vilă de pe Valea Oltului. Împreună, împletesc pofta de viață cu amintirile, melancolia cu veselia, bârfele cu bancurile. Totul pentru a întreține iluzia că pentru ele timpul nu a trecut și că sunt aceleași fete tinere, frumoase și îndrăgostite din urmă cu 50 de ani.

         Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

         Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.