Filmați de camerele de supraveghere în timp ce au produs distrugeri în Piața Primăriei. WC-ul de 400.000 de euro, ținta favorită

iul. 8, 2021

Mai multe persoane care nu prea aveau ce face în viață s-au gândit să facă puțină muncă în (ne)folosul comunității, chiar pe timpul nopții. Aceștia au îndreptat aspersoarele înspre mai multe obiective, iar cel mai mult a avut de suferit celebra toaletă de 400.000 de euro. Bărbații au fost filmați în toiul vredniciei astfel că vor fi identificați, amendați și s-ar putea alege și cu dosar penal. Din cauza umidității excesive, au apărut exfolieri și fisuri, care însă vor fi remediate de constructor, având în vedere că investiția este încă în garanție.

Primăria Pitești informează că „urmare a apariției unor degradări ale aspectului peretelui toaletei publice din Piața Primăriei, ce au generat întrebări și opinii diverse cu privire la cauzele acestei situații, constructorul responsabil cu întreținerea și reparațiile necesare ale acestui obiectiv de investiții a oferit următoarele lămuriri:
Analizând situația apărută, rezultă că aceasta a fost cauzată de rotirea și îndreptarea greșită a tuturor aspersoarelor de la sistemul de irigație din jurul WC-ului spre intrarea în grupul sanitar, de către persoane turbulente, în timpul nopții. Acestea au stropit toată noaptea pereții interiori ai rampei de acces, fapt ce a dus la udarea în exces a gletului, la crearea unei umidități a pereților de 44%, ceea ce a dus la producerea de exfolieri și fisuri.
Având în vedere că lucrările au o perioadă de garanție de 4 ani, constructorul a intervenit imediat, luând măsuri de remediere a pagubelor produse (curățare glet exfoliat, aplicare glet nou, amorsă și vopsea lavabilă).
Informăm cetățenii rău intenționați că zona este supravegheată video 24h/24h și că aceste acte de vandalism au fost surprinse de camerele video și vor duce la identificarea unor astfel de persoane.
Camerele de supraveghere au surprins și momentul în care persoane rău intenționate roteau aspersorul spre ecranul video din Piața Primăriei, în jurul orei 23:30.
În urma aspectelor mai sus menționate, Primăria Pitești face apel către cetățeni să dea dovadă de spirit civic și să respecte legislația în vigoare privind distrugerea bunurilor publice, faptă care se sancționează cu întocmirea de dosar penal”.

Comments

Comments are closed.