Filme cerute de public, la Cinematograful București

feb. 16, 2022

Sâmbătă, 19 februarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Spirala”. Regia îi aparține lui Cecília Felméri, în rolurile principale fiind Bogdan Dumitrache, Diána Magdolna Kiss și Alexandra Borbély.

         Filmul este o dramă psihologică despre dificultatea de a lăsa în urmă trecutul și despre felul în care viața noastră și ciclurile naturii sunt profund legate. Bence și Janka trăiesc pe malul unui lac, întreținându-se din taxa pe care o plătesc cei care vor să pescuiască aici. Totul pare să curgă armonios în acest aparent paradis, însă relația lor începe să se deterioreze și, odată cu ea, în mod bizar, viața din jurul lacului.

         Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

         Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

         Duminică, 20 februarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Neindentificat”.

         Regia îi aparține lui Bogdan George Apetri, în rolurile principale fiind Dragoș Dumitru, Bogdan Farcaș, Vasile Muraru și Ana Popescu.

         În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas (Bogdan Farcaș) devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime.

         Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

         Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.