Filme cerute de public la Cinematograful București: Eden și Moromeții 2

nov. 24, 2021

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Eden”, cu Lana Baric, Daan Stuyven, Lorant Bocskor-Sallo și Maja Roberti în rolurile principale, în regia lui Agnes Kocsis.
Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide. Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?
Filmul a avut premiera în România în data de 12 martie 2021.
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Moromeții 2”.
Regia îi aparține lui Stere Gulea, în rolurile principale fiind Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Iosif Paștina.
„Moromeții 2” continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieților se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea.
Promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi, îl vor pune la încercare pe Niculae, care va deveni ziarist și scriitor.
Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

Comments are closed.