Fostul ministru Petre Daea îl susține pe candidatul PSD la primăria Aninoasa

iun. 13, 2021

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a fost în Argeș în acest weekend. El a fost la Rociu, pentru a-și arăta încrederea în candidatul PSD Victor Mihai Bălășoiu, după care s-a dus la Aninoasa, acolo unde le-a transmis oamenilor să aibă încredere în candidatul PSD Nicolae Marius Manole.
Însoțit de deputatul Simona Bucura Oprescu, președinte al comisiei de administrație publică, Petre Daea a stat de vorbă cu susținători și locuitori ai comunei Aninoasa și a vorbit cu Nicolae Marius Manole despre continuarea investițiilor începute de Ștefan Benonie și despre oportunitățile de dezvoltare a comunei. De altfel, Ștefan Benonie este unul din principalii susținători ai lui Marius Manole, consilier județean care este născut și crescut în comună și care are o vechime de mai multe generații în aceste locuri.

Fostul ministru a vizitat și celebra mânăstire Aninoasa și s-a arătat impresionat de frumusețea acestui așezământ religios, dar și de locurile văzute și și-a manifestat încrederea că în Aninoasa cetățenii vor fi de partea candidatului social-democrat, despre care susține că este singurul care are un proiect de dezvoltare realizabil și în același timp ambițios.

Comments

Comments are closed.