Gheorghiță Boțîrcă, Ion Mînzînă și Simona Bucura Oprescu au trăit în stil rock la Topoloveni. Super concert!

sept. 13, 2021

Un weekend cu multa energie pozitiva si o atmosfera inedita la Topoloveni. Vineri si sambata, orasul a fost plin. Spectacol, parada moto si concert rock Iris și Cristi Minculescu, anul acesta sarbatorind si 4 decenii de existență a trupei.

“Energia pozitivă și atmosfera de tinerețe fără bătrânețe pe care am trăit-o aseară la Topoloveni ne-a reamintit tuturor că nimic nu se compară cu un concert rock live.

M-am revăzut cu prieteni vechi, colegi de liceu și colegi cu care am pus bazele organizației de tineret a PSD Argeș. Am cântat împreună piesele nemuritoare ale trupei Iris, retrăind aceleași emoții ca acum peste 20 de ani.

Am simțit deopotrivă bucurie și tristețe, speranță și decepție, poate din cauza anilor care au trecut peste noi sau, mai degrabă, din cauza ultimului an care, cu siguranță, n-a fost ușor pentru niciunul dintre noi.

Archangels România, Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș – organizatorii evenimentului – au fost la înălțime, la fel si trupele, iar publicul extraordinar.

Îi felicit pe toți și, mai cu seamă, pe neobositul Andrei Grigore pentru reușita acestui eveniment extraordinar care a adus laolaltă oameni de calitate, muzica rock și motocicletele!”, a fost mesajul transmis de catre deputatul de Arges Simona Bucura Oprescu, care s-a bucurat din plin de festivalul de la Topoloveni.

Locatia in aer liber a fost plina de rockeri de toate varstele venite din toate colturile tarii. Concertul Iris s-a închis după miezul nopții. Concertul băieților de la Trooper a durat peste o oră. Archangels MC România, Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș au fost organizatorii evenimentului.

Comments

Comments are closed.