Ghiorghe Vătașescu: Prin programul PSD, pensia minimă crește cu 63%, iar punctul de pensie, cu 34%

nov. 13, 2020

Spre deosebire de PNL, care a refuzat creșterea pensiilor în 2020 și care vine acum cu propunerea privind majorarea vârstei de pensionare, PSD își concentrează obiectivele de guvernare nu doar pe categoriile active, respectiv salariați și angajatori, ci și pe garantarea unor venituri care să le asigure seniorilor stabilitate și siguranță.
Punctul de pensie va înregistra sub guvernarea PSD o creștere cu 32% în patru ani, ținta fiind de 2.340 de lei. Pensia minimă va crește și ea cu 63% în patru ani, ținta PSD fiind 1.300 de lei.
“PSD a demonstrat că nu face promisiuni fără acoperire și nici nu aruncă niște cifre din pix. Propunerile noastre sunt rezultatul unor analize care conțin răspunsuri la întrebarea firească “de unde vin banii?”. Ca sursă de finanțare pentru proiectele amintite mizăm pe atragerea fondurilor europene, dar și pe apariția unui Fond Strategic de Investiții. Căci noi gândim în perspectivă și punem grija pentru oameni pe primul plan”, explica prof. Ghiorghe Vătăşescu, candidat la Senat pe lista PSD Argeș.

Realizat de Goldenfish Production la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comments

Comments are closed.