Grațiela Anghelina, candidatul PER la Primăria Călinești. Ecologiștii îi reproșează lui Georgescu probleme

aug. 11, 2020

Mihai Georgescu nu mai este candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Călinești, anunță organizația condusă de Eduard Florea.
Mai mult, ecologiștii îi reproșează fostului lider al organizației locale problemele pe care le are și susțin că acestea au și fost folosite de PSD pentru a-l determina pe acesta să candideze la primărie din partea social-democraților.” Zilele trecute a purtat negocieri și a plecat la PSD, deși se arăta convins că va câștiga primăria din partea PER. Înțelegem, pe de o parte, lipsa de cadre pe care PSD o întâmpină, dacă social-democrații nu au putut găsit un candidat puternic în Călinești. Pe de altă parte, am aflat, în aceste zile despre anumite probleme sensibile (tot mai multe) cu care se confruntă domnul Mihai Georgescu.

Devine din ce în ce mai ușor de înțeles și cum au decurs negocierile sau constrângerile, ca să nu le numim șantaj în privința acestui transfer. Până la urmă, PSD s-a ales cu un candidat pe care îl merită.
Îi asigurăm pe locuitorii din Călinești că Partidul Ecologist Român are deja un candidat nou, onest. Este vorba despre Grațiela Anghelina, cadru didactic de profesie.
Grațiela Anghelina este nu doar candidatul PER la Primăria Călinești, ci și președintele organizației locale, motiv pentru care conducerea organizației județene i-a oferit libertatea să își aleagă și să își formeze echipa de la Călinești, o echipă de oameni profesioniști, convinși că pot schimba în bine această importantă comună din Argeș”, transmite organizația Argeș a Partidului Ecologist Român.

Comments

Comments are closed.