Imagini incredibile! Piteștiul a fost verde!

sept. 13, 2020

Weekend-ul acesta a fost marcat, în plan politic, de o acțiune majoră a celor de la Partidul Ecologist Român, filiala Argeș.
A fost modul prin care ecologiștii conduși de Eduard Florea, care este și candidat la Consiliul Județean Argeș, precum și Cătălin Gherzan, candidat la Primăria Pitești au ținut să atragă atenția piteștenilor la câteva dintre dezideratele partidului: implicarea activă a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor atât la nivel central, cât și local – altfel spus, cei care conduc sunt obligați să țină cont și de ceea ce doresc comunitățile- și că trebuie să avem grijă de mediu pentru a trăi sănătos și pentru a le asigura copiilor noștri un viitor.

Alături de candidatul PER pentru Primăria Piteşti, Cătălin Gherzan şi de preşedintele filialei judeţene, Eduard Florea, candidat la șefia CJ Argeș, au fost prezenţi și alți candidați din localități importante din Argeș.
Material comandat de Partidul Ecologist Român, Filiala Argeș. Executat de SC GOLDENFISH PRODUCTION SRL. CUI-MFC: 21200195

„Știu că suntem cel mai tânăr partid dintre structurile politice intrat în lupta electorală. Pe de altă parte, avem ca deziderat ideea unei existențe ecologice, care înseamnă să fim parteneri ai naturii, să o protejăm, pentru a putea trăi sănătos, să încurajăm agricultura bio și industria inovativă, care consumă mai puține resurse și poluează mai puțin. Un alt deziderat este acela că ne dorim ca statul, prin instituțiile sale, prin oamenii care sunt aleși sau numiți în funcții, să țină cont de necesitățile comunității. Așa este normal, așa ar trebui să fie și în România. Vrem ca educația, sănătatea și infrastructua să fie cu adevărat prioritare. Poate tocmai de aceea am și reușit, într-un timp relativ scurt, să avem candidați în aproape toate localitățile din Argeș, și încă oameni redutabili, de calitate. Cred că România are nevoie de o mai bună colaborare între cetățeni și stat pentru a depăși această perioadă pe care o traversăm ca țară, această reformă care nu se mai termină parcă, a declarat Eduard Florea, președintele PER Argeș și candidat la CJ Argeș.

Alături de ecologiștii argeșeni au fost și Mircea Andrei, secretarul general al PER la nivel central, precum și fostul primar Tudor Pendiuc, care este consilier al primarului de la Vâlcea, Mircia Gutău, cel care acum candidează pentru un nou mandat tot din partea PER.Comments

Comments are closed.