În pubela neagră se depozitează numai deșeuri reziduale!

mai 23, 2022

În timpul procesului de golire a pubelelor destinate deșeurilor reziduale, de la abonații casnici, s-au găsit depozitate diverse deșeuri care nu își au locul în această pubelă, precum: pământ, pietriș, resturi vegetale, deșeuri reciclabile, deșeuri rezultate din renovări etc., cazuri în care pubela rămâne neridicată de către echipajele de salubritate.
Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.
Ce deșeuri să depozităm în aceste pubele? Se depozitează deșeurile reziduale – deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile, cum ar fi: resturi de carne și pește, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate; ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece; conținutul sacului de la aspirator, mucuri de țigări; veselă din porțelan etc.
Colectarea separată a deșeurilor este o obligație legală pentru toți cetățenii!
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului Salubritate 2000 SA, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, telefon: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online