În sfârșit, terenul de sport multifuncțional San Siro a fost deschis publicului

sept. 14, 2021

Terenul de sport de pe strada Florilor, din cartierul Ceair, din Pitesti, cunoscut celor din zonă sub denumirea „San Siro”, este funcțional, iar piteștenii îl folosesc deja, conform programului. Finalizarea investiției a întârziat la un moment dat din cauza problemelor avute de constructor.

Recent amenajat, terenul multifuncțional cu dimensiunile de 44×22 m este pregătit pentru iubitorii de mișcare, aici putând fi desfășurate partide de minifotbal, de tenis de câmp sau de baschet. Terenul este dotat cu poartă de minifotbal de 3×2 m, cu fileu de tenis mobil, coș de baschet mobil, este securizat cu supraveghere video și beneficiază de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune a câte 30 de locuri pentru spectatori.
Municipalitatea face apel către toți utilizatorii acestui teren să aibă grijă de patrimoniul public, păstrarea curățeniei și comportamentul responsabil în folosirea facilităților existente fiind necesare pentru a menține această bază sportivă în bună stare de funcționare pe termen lung.“, anunta Primaria municipiului Pitesti.

Comments

Comments are closed.