Încă un medic tânăr s-a alăturat echipei medicale de la Spitalul Orășenesc Mioveni!

feb. 10, 2021

Dr. Ilie Marius Cătălin este medic specialist în Chirurgie Vasculară și face parte din echipa medicală a compartimentului de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni. El a ales să vină la Spitalul Mioveni, deși a terminat facultatea de medicină din capitală și a fost medic rezident la – IUBCV C.C. Iliescu București.

Absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, a participat la numeroase conferințe și congrese naționale și internaționale, a efectuat stagiul de pregătire în Competențe în tehnici chirurgicale avansate, în cadrul proiectului pentru dezvoltarea medicinii de transplant și Basic Life Support. Timp de 3 ani a fost voluntar la Asociația de Ambulanță București pe autospeciala tip B și a participat la peste 600 de misiuni. P

ână în prezent, la Spitalul Orășenesc Mioveni, împreună cu medici renumiți, Dr. Rareș Nechifor, medic primar Radiologie Intervențională și Dr. Horia Trăilă, medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, a efectuat detrombozări arteriale, angioplastii deschise și percutanate, cura chirurgicală a varicelor hidrostatice și optimizări de fistule arterio-venoase pentru dializă.

Comments

Comments are closed.