Iohannis nu e de acord cu acordul cu Patriarhia pentru Înviere: Vom avea înmormântări

apr. 15, 2020

Președintele Klaus Iohannis a cerut premierului și ministrului de Interne revenirea asupra acordului dintre MAI și Biserica Ortodoxă. Președintele susține că, deși intențiile sunt bune, „nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește acolo”. Iohannis le-a transmis românilor că nu este cazul să se relaxeze. „Stați acasă, altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!”, a fost mesajul președinteului.

Am cerut premierului Orban și ministrului de Interne Vela să revină asupra acordului între Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română și să găsească o formulă care respectă principiul „Stați acasă!”, conform decretului care prelungește starea de urgență și ordonanțelor militare. Probabil intențiile sunt foarte bune, dar nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește. Nu este cazul să ne relaxăm!

Așadar, dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun și medicii, în frunte cu Ministrul Sănătății, precum și experții și Organizația Mondială a Sănătății: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!, a spus într-o declarație de presă, Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online