Ion Georgescu:¨Ce am promis s-a realizat, nu sunt doar vorbe pe hârtie, ci realizări pe care le-ați văzut cu ochii dumneavoastră, pe lângă care treceți zilnic¨

sept. 25, 2020

Datorită realizărilor administrative concrete ale echipei PSD de la Primărie, orașul Mioveni se bucură de recunoaștere și vizibilitate națională și internațională, iar în ultimii ani, orașul a devenit al treilea al județului Argeș, dar și una dintre localitățile cu cea mai ridicată rată de întinerire a populației din România, grație unui spor natural pozitiv, dar și mobilității teritoriale a tinerilor care au ales să-și construiască aici o carieră și să-și întemeieze o familie.
Ion Georgescu a anunțat că își dorește să câștige un nou mandat, iar obiectivul PSD Mioveni în alegeri este să obțină cel puțin tot atâția consilieri cat au fost în mandatul 2016-2020 și dorește să le mulțumească anticipat tuturor cetățenilor care se vor prezenta la vot.
Ce am promis s-a realizat, nu sunt doar vorbe pe hârtie, ci realizări pe care le-ați văzut cu ochii dumneavoastră, pe lângă care treceți zilnic. Cred cu tărie că este o mare diferență între a promite ceva și a face ceva!
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă invit să continuăm împreună această viziune, acest efort comun de a transforma Mioveniul într-un oraș model pentru Argeș într-un oraș care să atragă investitori, să farmece vizitatorii și să câștige respectul celor care ne-au criticat !
Mergeți la vot și puneți ștampila, după ce v-ați gândit bine, pe numele celui mai potrivit să vă reprezinte pentru următorii patru ani!
Am încredere în dumneavoastră și vă aștept la vot, duminică 27 septembrie! Vă asigur că procesul de votare se va desfășura în deplină siguranță pentru dumneavoastră!

Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.