Ion Georgescu: La mulți ani Spitalului Mioveni!

sept. 5, 2023

În 2019, la 5 septembrie, a fost dat în folosință Spitalul de la Mioveni. Primul și singurul spital de stat construit în România de la Revoluție încoace!

În această zi, primarul Ion Georgescu a transmis un mesaj special!

„În această zi, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni. Au trecut fix patru ani de când, cu nemărginită bucurie și mult entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.

În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime, cu aparatură de ultimă generație.

Îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul acestui spital să fie tratat cu respectul cuvenit și să se bucure de servicii medicale de calitate.

Multe realizări profesionale le doresc medicilor și întregului personal din spital, iar conducerii manageriale îi urez mult succes în activitate!”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.