Ion Georgescu, mesaj de Ziua Franței

iul. 14, 2022

Primarul Ion Georgescu a transmis un mesaj special de Ziua Franței. Orașul Mioveni este, în prezent, localitatea din țară cu cele mai importante conexiuni cu Franța, grație colaborării administrative, dar mai ales economice, prin uzina Dacia Renault.
„Astăzi, 14 iulie, îmi face o deosebită plăcere să adresez, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze, în numele locuitorilor oraşului Mioveni și al meu personal, cele mai sincere și calde gânduri de bine conducerii Uzinei Dacia-Renault, partenerilor şi colaboratorilor lor, precum şi administrației oraşului francez înfrăţit, Landerneau.

Republica Franceză a inspirat, de-a lungul timpului, democrațiile europene și non-europene prin valorile care au devenit o deviză cunoscută în toată lumea: Libertate, Egalitate, Fraternitate.

În spiritul acestor principii devenite universale, a relațiilor de sute de ani ce ne leagă de statul francez și a influențelor culturale și politice care ne-au marcat istoria, România este și va rămâne un prieten solidar al poporului francez.

La mulți ani, sănătate și prosperitate poporului francez!

Vive la France!

La mulți ani, Franța!”

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online