Ion Georgescu, mesaj special de Ziua Franței

iul. 14, 2020

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj special cu dedicat Zilei Naționale a Franței. Mioveniul are o lungă tradiție a colaborării cu Franța și se poate considera că dezvoltarea orașului se datorează într-o manieră consistentă, investițiilor franceze. Cea mai cunoscută și mai de succes este, desigur, investiția Renault la Dacia.
„Astăzi, 14 iulie, îmi face o deosebită plăcere să adresez, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze, în numele locuitorilor oraşului Mioveni și al meu personal, cele mai calde felicitări conducerii Dacia-Renault, salariaţilor, partenerilor şi colaboratorilor lor, precum şi oraşului francez înfrăţit, Landerneau.
Republica Franceză a inspirat, de-a lungul timpului, democrațiile europene și non-europene prin valorile care au devenit o deviză cunoscută în toată lumea: Libertate, Egalitate, Fraternitate.
În spiritul acestor principii devenite universale, a relațiilor de sute de ani ce ne leagă de statul francez și a influențelor culturale și politice care ne-au marcat istoria, România este și va rămâne un prieten solidar al poporului francez.
La mulți ani, pace și prosperitate cetățenilor francezi!
Vive la France!
La mulți ani, Franța!”, a transmis Ion Goergescu.

Comments

Comments are closed.