Video! Ion Georgescu: Noi suntem pregătiți pentru începerea școlii. Părinții vor fi nevoiți să cumpere măști, pentru că așa vrea guvernul

aug. 21, 2020

Primarul Ion Georgescu a declarat că administrația din Mioveni a depus toate eforturile pentru a școlile, grădinițile și creșele să fie pregătite pentru începerea anului școlar.

El a subliniat însă că dacă autoritățile locale au respectat tot ceea ce ținea de ele pentru a-și îndeplini obligațiile, guvernul nu și-a respectat propriile ordonanțe și reglementări. De exemplu, costurile privind purtarea măștilor de către copiii vor fi suportate de către părinți. Nici tabletele nu vor ajunge în toate școlile, pentru că licitația guvernului s-a blocat.

„Din păcate, părinții trebuie să suporte o serie de cheltuieli suplimentare. Pentru că așa a dorit Guvernul acesta. Dar văd că nimeni nu protestează, așa că nu cred că este vreo problemă, probabil că oamenii sunt mulțumiți.
Au zis că dau măști la populație, ne-au și sunat, să avem echipa pregătită, și în dimineața de luni, am așteptat măștile degeaba. Ori au greșit adresa, ori s-au dus pe Transfăgărășan, oricum, la Mioveni nu.

Dacă primăria nu era pregătită, ar fi arătat cu degetul și lumea ar fi spus că noi nu suntem în stare de nimic. Așa, când cei de la guvernare promit dar nu mai fac nimic, stau liniștiți. Până acum, aproape toate măsurile împotriva pandemiei au fost puse în sarcina autorităților locale și aproape de fiecare dată și fără resurse financiare. Ei doar au făcut promisiuni și au dat ordine” a subliniat, supărat pe situație, Ion Georgescu.

Comments

Comments are closed.