Ion Georgescu, vizitat de un campion european!

sept. 23, 2020

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost vizitat de proaspătul campion European la Culturism si Fitness, Mădălin Soare.
Mădălin Soare s-a născut la Mioveni, iar resușita sa sportivă este o premieră pentru județul Argeș. Din acest motiv, Ion Georgescu va propune să îi ofere acestuia titlul de Cetățean de Onoare al orașului.

„M-am bucurat de vizita surpriză făcută de Mădălin Soare, proaspăt Campion European la Culturism si Fitness, rezultat extraordinar obținut în Spania, la finalul săptâmânii trecute. Tânărul sportiv, născut și crescut la Mioveni, a ținut să ne împărtășească experiența prin care a trecut ca reprezentant al României la acest Campionat European, emoțiile și mândria trăite pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, în acordurile Imnului Național.

În semn de apreciere pentru munca depusă de Mădălin în cariera sa de sportiv profesionist, pentru promovarea imaginii orașului Mioveni peste hotare, propun Consiliului Local acordarea unei disticții de merit, poate chiar titlul de Cetățean de Onoare, dacă și dumneavoastră, stimați cetățeni și pasionați ai sportului din Mioveni, considerați că Mădălin merită si face cinste orașului nostru!Îți mulțumim Mădalin si îți urăm succes maxim la Campionatul Mondial, care urmează curând, tot în Spania, unde vei reprezenta din nou România și orașul Mioveni!”, a postat, dupa vizita, Ion Georgescu.


Material comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges
Realizat/Publicat de: SC Goldenfish Production SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200019

Comments

Comments are closed.