Ion Mânzână, atac la adresa prefectului pe tema coronavirus: Să se pună la treabă

mart. 9, 2020

Ion Mînzînă,preşedintele PSD Argeş susține că prefectul PNL Emanuel Soare continuă să dea asigurări permanente că are totul sub control, deși sunt multe aspecte care denotă lipsurile ale organizării instituțiilor statului. Recent, prefectul susținea că nu este nevoie să fie întrerupte cursurile în școli, pentru ca la doar câteva ore distanță, la nivel național, să se decidă fix suspendarea acestora. În plus, prefectul vorbește mereu că situația este sub control deși, susține președintele PSD Argeș, nu dispunem nici măcar de kituri de depistate a virusului COVID-19.

 „România este vulnerabilă în fața epidemiei generată de noul #coronavirus, mai ales în condițiile în care nu avem un #Guvern cu puteri depline, iar #PNL și președintele Iohannis par orbiți de planul lor privind alegerile anticipate, fără să acorde toată atenția cuvenită gestionării urgenței de sănătate cu care ne confruntăm.
Iar aici, în Argeș, prefectul ne povestește non-stop că totul este sub control, deși nu dispunem nici măcar de kituri de depistate a virusului, iar decizia de a înființa un centru de carantină la Nucșoara a pus pe jar cetățenii.
Este, așadar, momentul pentru ca PNL și Iohannis să lase jocurile politicianiste la o parte și să dea dovadă, măcar în al 12-lea ceas, de responsabilitate!”, a menționat Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș

Comments

Comments are closed.