Ion Mînzînă anunță că va candida pentru un nou mandat la președinția PSD Argeș

aug. 5, 2022

Până în toamnă, la PSD Argeș, fiind una din organizațiile cele mai puternice din țară, trebuie finalizate alegerile interne. Acest lucru înseamnă inclusiv alegerile pentru conducerea filialei județene. Ion Mînzînă, președintele în funcție, a anunțat, în cadrul unei emisiune la un post local de televiziune, că va candidat pentru un nou mandat la președinția PSD Argeș.

„Am anunțat și public faptul că voi candida pentru președinția PSD Argeș în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta.
Suntem pe un loc fruntaș în regiunea Sud Muntenia în privința fondurilor europene, până acum nu avem niciun proiect la care să fim obligați să renunțăm, indiferent de axele de finanțare, suntem în topul alocărilor pe programul guvernamental PNLD III – “Anghel Saligny” la nivel național ca județ.
Sigur, nu este în exclusivitate meritul meu, este meritul întregii echipe a partidului, împreună cu primarii și parlamentarii PSD de Argeș și este meritul și conducerii Consiliului Județean și al consilierilor județeni.
Niciodată nu am fugit de răspundere și cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.
Iar până acum, am dovedit că putem fi astfel și că suntem capabili să ne ținem promisiunile făcute argeșenilor!
#AgeșulpePrimulLoc!
#ProudTeamPSDArgeș!”, a postat pe pagina sa de Facebook, Ion Mînzînă, liderul PSD Argeș

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online