Ion Mînzînă: Faraonul nu vede piramida din sufragerie!

oct. 29, 2021

Vizita lui Klaus Iohannis în Egipt, în timp ce în țară criza se acutiza, peste pandemie și scumpiri apărând și lipsa căldurii și a apei calde în mai bine de jumătate din marile orașe din țară, iar militarul Nicolae Ciucă nu reușea să obțină nici măcar sprijinul colegilor din PNL ca sigur pentru votul din Parlament pentru Guvern, nu a rămas netaxată nici de președintele PSD Argeș Ion Mînzînă. Liderul social-democrat a comparat vizita lui Iohannis în Egipt cu cea plecarea lui Ceaușescu, în timp ce românii se pregăteau de Revoluție.
Președintele PSD Argeș consideră că actualul președinte este șeful de stat cel mai lipsit de empatie față de cetățenii din țara sa, după ce în presa națională și internațională au apărut zeci de fotografii în care cuplul prezidențial se relaxa într-o vizită la piramide.

„Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă a avut un atac devastator la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a fost în vizită în Egipt și și-a făcut timp să viziteze piramidele, împreună cu soția sa. În presa din țară au apărut mai multe imagini, chiar și filmulețe în care cuplul prezidențial apare plimbându-se relaxat și stând la poze, în timp ce în țară criza se acutiza în toate zonele.
„Faraonul Iohannis și-a luat faraoana și au plecat în concediu. A făcut un gest aproape singular într-o democrație adevărată, nominalizând un militar în vârful unui guvern pe care nici vajnicii urmași ai Brătienilor nu vor să îl treacă prin Parlament. După aceea, la fel ca și în ziua incendiului de la Constanța, când mai mulți români au ars de vii, a plecat în concendiu, cu țara în plină criză.
Nu cred că România a avut la vârful ei, în istoria sa modernă, un om cu mai puțină empatie decât acest personaj. Nici nu mă mai refer la capacitățile intelectuale sau la atașamentul față de țara pe care o conduce. Măcar atât, să rezoneze cu cetățenii
pe care îi conduce…
Aici nu sunt 30 de grade, dar sunt milioane de oameni care nu au căldură și apă caldă în case (inclusiv în Capitală), ca pe vremea altuia care plecase prin vizite, în timp ce nemulțumirea românilor începea să dea pe dinafară. Dar, măcar pe vremea fostului mare conducător, nu mureau sute de oameni în fiecare zi.
Astăzi…aproape 500 de români mor numai de COVID zi de zi, medicii și asistenții medicali abia mai fac față valurilor de pacienți,  educația e în vacanță forțată, firmele abia mai supraviețuiesc și autorități locale lăsate de izbeliște de guvern. E criză în fiecare măruntai al acestei țări.
Cu toate acestea, Faraonul nu a putut să își stăpânească pornirea de cel mai mare turist al lumii și a plecat printre piramide, relaxat, cu mare fast.
Culmea este că nici după ce a revenit în țară, Faraonul nu a văzut piramida din sufragerie. Probabil că stă în casa nepotrivită…”, a subliniat Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș.

Comments

Comments are closed.