Ion Mînzînă închide gura guvernului Cîțu: Nu vorbim de nicio performanță, ci de dezastru!

iul. 12, 2021

Lauda de sine, nu miroase a bine. Iar când este vorba despre economie, oricât te-ai lăuda, cifrele nu mint. România pare să aibă o creștere economică, însă această creștere are în spate cel mai înalt grad de împrumut dintre toată țările europene. De aceea spunem că pare, pentru că de fapt, așa cum a remarcat și liderul PSD Argeș Ion Mînzînă, pentru a produce 1 leu, Guvenul Cîțu a împrumutat 2,14 lei! Și la această diferență se adaugă și dobânzile!

Liderul PSD Argeș atrage atenția că, dincolo de mesajele propagandistice, strategia guvernului Cîțu nu doar că este eronată, ci îndreaptă țara către un faliment total!
„Premierul #Cîțu aruncă în spațiul public informații halucinante despre o închipuită creștere economică de 2,9% în primul trimestru al anului în curs „datorită investițiilor”. Ori, datele oficiale arată că, pentru a produce 1 leu, #România s-a împrumutat 2,14 lei!
Suma totală a împrumuturilor luate de Guvernele de dreapta se ridică la 280 de miliarde de lei în 2020 și 2021.
Altfel spus, randamentul împrumuturilor consumate este subunitar, respectiv 0,46!!!
NU ESTE NICIO PERFORMANȚĂ! ESTE UN DEZASTRU! DACĂ ROMÂNIA NU IESE RAPID DIN ACEST CERC VICIOS, VA INTRA PUR ȘI SIMPLU ÎN FALIMENT
!În perioada guvernării, PSD raportul dintre împrumurile consumate și creșterea #PIB a fost supraunitar!
Între 2017 și 2019, la 34 de bani împrumutați, România a produs 1 leu, cu salarii, pensii și alocatii mărite!”, a demonstrat Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.