Ion Mînzînă: Într-un timp record, adică în mai puțin de 6 luni, Guvernul Cîțu a făcut din România o țară eșuată! Trebuie să plece!

iun. 15, 2021

Președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș susține că guvernul Cîțu trebuie să plece, după ce, în numai o jumătate de an, a reușit să afecteze, prin numeroasele împrumuturi și prin modul de acțiune, toate domeniile cheie din România. Ion Mînzînă afirmă că orice parlamentar responsabil ar trebui să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu:
„Cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o agricultură DECIMATĂ, România devine din ce în ce mai săracă.Țara se poate salva doar dacă acest #Guvern al eșecului pleacă, iar din acest motiv PSD a inițiat o moțiune de cenzură! Și asta deoarece România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice, prețurile sunt într-o continuă creștere, puterea de cumpărare scade accelerat, banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii, firmele românești și agricultura au fost abandonate, viitorul a generații întregi de elevi a fost grav afectat, 1.500 euro pe minut se adaugă la deficitul comercial al țării, PNRR s-a transformat din Redresare în Sărăcire Programată, iar sănătatea publică este sub o continuă terapie intensivă!#Eșec pe linie!
Acest Guvern trebuie să plece!”, a subliniat președintele PSD Argeș Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.