Ion Mînzînă: „Iohannis distruge mitul înțelepciunii germane!”

oct. 7, 2021

De când este președinte, Klaus Iohannis s-a aflat într-un concediu permanent, afirmă Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean. Crizele politice, sanitare, critica venită din stânga și din dreapta politicii autohnone, nimic nu l-a clintit pe așa-zisul mediator să-și îndrepte interesul pentru rezolvarea lor, mai spune Ion Mînzînă.
„În zilele cu cele mai multe infectări și cele mai multe decese provocate de COVID-19, Klaus Iohannis nu se grăbește cu consultările pentru desemnarea unui nou premier pentru ca țara asta să iasă din criza politică pe care tot el și pseudo-partidele aflate la putere au provocat-o.
Oricum, se știe că președintele începe weekend-ul de miercuri, așa că, nu-i așa, ce atâta grabă?
România e măcinată la propriu de o boală necruțătoare și, ca și când nu ar fi de ajuns, oamenii se află în pragul iernii cu facturile la utilități prea mari pentru a putea fi plătite.
Toată lumea se aștepta ca țara asta să fie dirijată de acest individ, votat chiar de două ori de mulți români. Dar ce să vezi? Pas cu pas, Iohannis nu a înțeles nimic în cei 6 ani de când se află în fruntea țării. A distrus mitul înțelepciunii nemțești!
Nici măcar Emil Constantinescu nu a reușit să provoace o asemenea dezamăgire, așa cum a reușit păpușarul lui Superman și al găștii care a mimat doi ani guvernarea.
Cele 281 de voturi obținute pentru moțiunea de cenzură depusă de către Partidul Social Democrat sunt și împotriva lui Iohannis care a promis în 2014 că el nu va fi un președinte jucător, ci mediator!
Iată că funcția schimbă omul! Și mai este o vorbă: cine uită istoria, riscă să o repete…”, declară Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.