Ion Mînzînă: Pe programul Anghel Saligny, din perspectiva alocării pentru drumuri, suntem pe primul loc în România

apr. 9, 2022

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș a subliniat că, pe programul Anghel Saligny, din perspectiva alocării pentru drumuri, Argeșul este pe primul loc în România.
„Da, știu, sunt destui argeșeni care se plâng de calitatea drumurilor din județ, indiferent că sunt naționale, județene sau locale. Cumva, în calitatea de președinte al CJ Argeș, îmi asum și aceste neajunsuri, chiar dacă sunt la primul mandat. Trebuie să o fac în numele instituției. Este și motivul pentru care îmbunătățirea infrastructurii rutiere reprezintă una din marile mele priorități în acest mandat. Am transmis aceste situații și decidenților de la nivel național și, împreună cu parlamentarii de Argeș, am reușit să obținem finanțări pentru mai multe investiții.


Echipa de la Consiliul Județean Argeș a reușit să deruleze mai multe proiecte pe fonduri europene și nu numai pentru o serie de drumuri importante, pe o lungime mai mare. Pe Programul Na’ional de Investiții Anghel Saligny, documentațiile depuse la Ministerul Dezvoltării ne dau o notă optimistă că am putea primi 700 de milioane de lei pentru investiții pentru proiectele de apă și canalizare și 900 milioane de lei pentru asfaltări de drumuri județene și locale. Din punct de vedere al alocării pentru drumuri, suntem pe primul loc în România, iar la nivelul întregului pachet alocat pentru județul Argeș, suntem pe locul trei în țară. Sperăm să rămânem așa, se mai fac unele corecții, dar facem toate demersurile pentru a obține acești bani”, a subliniat liderul PSD Arges.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online