Ion Mînzînă: „PSD Argeș are cea mai bună echipă de candidați pentru Senat și Camera Deputaților!”

dec. 4, 2020

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, face apel la argeșeni să meargă în număr cât mai mare la urne duminică, 6 decembrie, și voteze candidații PSD pentru Parlament.
Mînzînă afirmă că actuala guvernare este una de-a dreptul toxică, periculoasă pentru România, dar nu aceasta este singurul argument pentru care argeșenii ar trebui să aleagă candidații PSD. Președintele Consiliului Județean afirmă că PSD are cea mai bună echipă de candidați, iar aceștia pot reprezenta cel mai bine interesele Argeșului în Parlament.
„Toate deciziile Guvernului actual liberal sunt îndreptate împotriva cetățenilor. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive: alegem o cale a construcției, a unui Guvern responsabil – așa cum au fost toate guvernele PSD – sau alegem calea iresponsabilității acestui Guvern PNL care a dărâmat tot ce s-a construit în timpul guvernărilor PSD? PSD vine și acum cu soluții, cu specialiști, cu oameni care au performat în domeniile lor de activitate. Avem în Argeș cea mai bună echipă de candidați pentru Senat și Camera Deputaților care vor lupta în Parlament pentru Argeș. Pe 6 decembrie mergeți la vot, stimați argeșeni, și alegeți candidații PSD pentru siguranța unui trai mai bun!”, este mesajul pe care Ion Mînzînă îl transmite argeșenilor.

Realizat de SC Goldenfish Production SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comments

Comments are closed.