Ion Mînzînă, răbufnire la adresa PNL Argeș: Cu un tupeu care deja nu mai miră pe nimeni, liberalii argeșeni își arogă, din nou, merite care nu le aparțin!

mart. 24, 2021

Președintele PSD Argeș Ion Mînzînă a răbufnit la adresa liberalilor, după ce, printr-un comunicat de presă, aceștia au încercat să lege investiții mai vechi sau mai noi din Pitești de guvernarea PNL. „Citim astăzi un comunicat de presă al PNL Argeș și ne crucim: “CONSTRUIM PENTRU PITEȘTENI: GUVERNUL ROMÂNIEI REALIZEAZĂ SALA POLIVALENTĂ, NU PRIMĂRIA PITEȘTI!”, afirmă liberalii.
Ce uită să spună liberalii argeșeni este faptul că Primăria Pitești a demarat procedurile cu mult timp înainte ca jalnicii urmași ai lui Brătianu să ajungă la putere; PNL nu avea cum să deblocheze un proiect care deja începuse!

Liberalii argeșeni mai spun că Primăria Pitești apelează acum tot la Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, ca să modernizeze stadionul de fotbal ”Nicolae Dobrin”, care ar urma să aibă o capacitate de 15 000 de spectatori și să realizeze un nou stadion de atletism, omologat pentru competiții internaționale.

Să înțelegem că dacă nu ar avea milă de piteșteni, liberalii nu ar aproba proiectele? Nu ne-ar mira! În fond, parlamentarii argeșeni ai PSD au inițiat 738 de amendamente, printre care și unul legat de modernizarea stadionului „Nicolae Dobrin”, dar niciunul nu a fost votat de către parlamentarii de Argeș ai PNL și USR PLUS!

Ca să nu mai spunem că 130 de amendamente au vizat investiții în localități conduse de către membri ai PNL și USR PLUS. Și acelea au fost respinse!

Am mai spus-o și o repet: la cât de demagogi și mincinoși s-au dovedit a fi liberalii până acum, nu ne-ar mira să ne spună într-o zi că tot ei au construit și Transfăgărășanul și barajul Vidraru!”, a susținut, într-un comunicat de presă, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Comments

Comments are closed.