Ion Mînzînă: Suntem în Săptămâna Patimilor, o săptămână specială pentru toți creștinii ortodocși, chiar dacă viața parcă ne-a fost dată peste cap de guvernanți

apr. 27, 2021

Președintele PSD Argeș Ion Mînzînă a transmis că argeșenii și românii vor încerca să trăiască Săptămâna Patimilor și miracolul Învierii așa cum au fost învățați prin lunga noastră tradiție ortodoxă și prin legea bisericească, chiar dacă viețile tuturor au fost parca date peste cap de măsurile haotice luate de actuala guvernare. Președintele CJ Argeș a subliniat că Învierea nu este despre cât de mult putem mânca sau petrece, ci despre iertare, toleranță și despre apropierea față de ceilalți.

„Suntem în Săptămâna Patimilor, o săptămână specială pentru toți #creștinii ortodocși. Dar parcă #România traversează, din păcate, luni întregi de patimi din cauza celor de la guvernare: pandemia ne-a dat viețile peste cap iar guvernanții au scăpat-o de sub control, s-au înghețat pensii, salarii, alocații, sistemul de sănătate și cel educațional sunt în suferință, iar banii europeni mult-promiși se lasă încă așteptați din cauza nepriceperii în a scrie un Plan Național de Reziliență și Redresare coerent și în acord cu cerințele UE.
Speranța noastră este că guvernanții se vor trezi cât mai repede, că se vor apuca serios de lucru și vor face ceea ce trebuie.
Poate această săptămână îi va lumina, poate Cuvântul le va arăta Calea.
Să ne bucurăm, atât cât putem, de aceste sărbători care nu sunt despre cât de mult mâncăm sau petrecem, ci despre cât de mult ne apropiem unii de alții, cât de mult învățăm din greșelile trecutului și cât de mult încercăm să fim în fiecare zi mai buni, mai toleranți, mai aproape de Dumnezeu și de Lumină!”, a transmis Ion Mînzînă.

Comments

Comments are closed.