Ion Popa, numit oficial secretar de stat la Trasporturi

mart. 8, 2022

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a numit pe domnul Ion Popa în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Fost președinte PNL, senator PNL și prefect de Argeș, Ion Popa devine astfel al doilea secretar de stat pe care Argeșul îl are numit recent, după ce la în prima lună a acestui an, Vlad Ștefan Niculae (PSD) a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei.
„Pentru noi, numirea unui secretar de stat din Argeș vine la momentul oportun, deoarece județul se prezintă la nivel național cu una dintre cele mai proaste infrastructuri rutiere.
Fost președinte al PNL Argeș, Ion Popa are o vastă experiență politică și administrativă, cunoaște foarte bine județul și, din poziția de secretar de stat în cadrul ministerului Transporturilor, poate da un imbold potrivit reabilitării și dezvoltării infrastructurii rutiere, atât pe planul drumurilor județene, cât și pe planul drumurilor naționale.
Îi urăm succes colegului nostru, Ion Popa, și avem încederea că va susține promovarea intereselor de infrastructură rutieră la nivelul decizional al Executivului”, a transmis prefectul Radu Perianu.

Comments

Comments are closed.

PromediaTV online